Intensive par-terapeutiske ophold i Thy

Fungerer dit parforhold ikke ?
Så har du brug for et nyt,
– men ikke nødvendigvis en ny partner !

Et kortvarigt, men intensivt par-terapeutisk forløb over 2-3 dage i Thy er  en unik og effektiv måde at arbejde med sit par-forhold på,  som har en række fordele i sammenligning med traditionelle tilgange. Det intensive forløb egner sig især til alvorlige par-kriser, hvor det er afgørende at opnå konkrete og mærkbare resultater hurtigt.

Men par, der blot ønsker at berige kendskabet til hinanden og uddybe intimiteten i relationen er ligeledes begejstrede for denne intensive tilgang.

Par-forløbet kan i øvrigt altid suppleres med individuelle sessioner, hvis det ønskes eller synes at kunne gavne processen.

Det daglige program

Vi arbejder 2-3 timer om formiddagen, holder en 3 timers frokostpause og arbejder så igen 2-3 timer om eftermiddagen.

Eller man kan nøjes med at arbejde 3-4 timer dagligt og strække forløbet ud over 3-4 dage og på den måde  få mere tid til at integrere arbejdet gennem rekreative udfoldelser.

Intensiteten af terapiforløbet vil altid kunne planlægges ffleksibelt efter deltagernes ønsker og behov, og jeg vejleder gerne heri.

Omgivelserne

Den omgivende natur, også kendt som Danmarks første og største nationalpark, tilbyder en sjældent betagende skønhed med vidstrakte hedearealer, klitplantager og kilometervis af strande ved Vesterhavet.  Disse omgivelser danner ideelle rammer for afslapning, vandreture og personlig fordybelse i de ting man arbejder med.

Godt at komme væk sammen

Det er godt for mange belastede par-forhold at komme væk fra de vante omgivelser, stress og forpligtelser, der ofte dræner for meget  af den energi man netop har brug for, når man skal bryde dysfunktionelle mønstre og vaner og etablere nye måder at opleve hinanden på.

Problemets kerne

Det at kunne give sit forhold en koncentreret opmærksomhed over nogen dage åbner forbløffende hurtigt op for nye perspektiver, løsninger og udviklingsmuligheder i et omfang der altid er overraskende. Deltagerne får mulighed for at opleve, at der for en gangs skyld er tid nok til at få snakket de ømtålelige emner igennem og til bunds.

Når vi således når ind til problemets kerne hurtigere kan vi også få gjort  noget ved den med det samme. Par, der anså deres krise for håbløs, finder i de fleste tilfælde nyt håb i denne proces. Nødvendige redskaber og færdigheder udvikles i processen og indøves på stedet og tages med hjem.

Holder det ?

Nye færdigheder skal her – som ved alt andet – holdes vedlige.

I det omfang det ønskes og anses for gavnligt arrangeres  opfølgning via Skype sessioner. Eller et nyt og som regel kortere ophold kan aftales 2-3 måneder senere. Eller begge dele.

Økonomi

Denne måde at få par-terapi på forudsætter naturligvis en større økonomisk investering.  Men mange mener at de intensive ophold set i relation til udbyttet er mere effektiv og økonomisk end traditionelle fremgangsmåder, der kan strække sig over mange måneder. Hvor meget det løber op på afhænger  af hvor mange sessioner vi bruger samlet. Prisen på almindelige ugedage er 1000,- kr. pr. session og én session er 50 min. Et forløb på 10 – 15 sessioner andrager således fra 10.000,- kr. til kr. 15.000,-. Men man kan også vælge kortere forløb, hvis det er mere overskueligt.

Ved weekend arbejde beregner jeg et ekstra tillæg på 150, – kr. pr session, lørdage og søndage.

Det er naturligvis en investering, men den gælder resten af livet. Og de fleste vil nok mene at den er ret beskeden set i forhold til de omkostninger – økonomisk og menneskeligt – der følger med en skilsmisse.

Overnatning

I kraft af mit kendskab til det lokale område er jeg gerne behjælpelig med at finde hytteleje tæt ved kysten til særdeles rimelige priser. 

Par, der ikke har mulighed for et sådant intensivt forløb, er særdeles velkommen til kortere møder med mig, enten på Frederiksberg, i Thy, eller via videokonference. Undertiden kan et intensivt forløb arrangeres i min klinik på Frederiksberg hvor vi f. eks. mødes tre gange over 5 dage i 2-3 timer hver gang.  Vi gør hvad vi kan for at finde et format, der passer til de enkeltes behov.

 

Klik her for at kontakte mig…