PRISER

Ved intensive forløb betragtes en arbejdsdag som en helhed. Prisen fastsættes derfor som en dagstakst: p.t. kr. 8.000,-pr. dag

Arbejdet foregår som hovedregel mellem kl. 11 og kl. 18 hver dag, med en frokostpause på 3 timer. Men andet kan aftales efter ønske og behov.
Det er ikke sådan, at jo flere timer man er i sessions, des mere får man ud af det. Pauserne er vigtige – der sker mindst lige så meget i pauserne som i sessionerne.
Der holdes derfor mange små og een lang pause hver dag, der giver tid til at reflektere og fordøje oplevelserne fra arbejdet. 

Det mest almindelige forløb
De fleste booker et forløb på to og en halv dag, som kan lægges på almindelige hverdage eller henover en weekend.
Man er velkommen til at ankomme og blive indlogeret aftenen inden den første arbejdsdag, så man kan være frisk til arbejdet næste dag. Og man er også altid velkommen til at blive en ekstra overnatning efter den tredje dag, hvis ønsket.
Et forløb kan med kort varsel som regel udvides med flere sessioner – eller dage – skulle man få lyst til det undervejs, hvilket ikke er ualmindeligt.

Alternative muligheder
Alternativt kan man sprede arbejdet ud over flere dage, f. eks. een hel dag og 3 halve dage, så der bliver mere tid de tre dage til rekreation eller andre ting. Eller man kan nøjes med 3 halve dage, hvis budgettet ikke tillader mere.
Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig så ring til undertegnede og lad os sammen planlægge et program der passer til dig og din økonomi.

Indlogering
Dagsprisen inkluderer indlogering i egen private fuldt møblerede lejlighed med køkken, badeværelse, opholdsstue med brændeovn og adgang til egen lille have og terrasse. Sengelinned, håndklæder, viskestykker og brænde (som man selv kløver i brændeskuret) følger med.
Man sørger selv for indkøb af madvarer og tilberedning af mad. Den nærmeste dagligvarebutik er 10 km borte. Er man kommet med det offentlige kan man låne en bil hos os ( 3 kr. pr km), eller en cykel (gratis).

Der er i øvrigt også gode muligheder for at tage ud og spise på hyggelige kroer og restauranter i området.

Opfølgning
En kort snak nogen tid efter det intensive forløb er ofte særdeles konstruktivt og effektivt. Det uddyber forståelsen af den proces man er igang med og cementerer og stabiliserer resultaterne i det daglige.
Opfølgning kan så vidt muligt aftales med kort varsel og det mest praktiske er at gøre dette via telefon eller video konference. Disse sessioner er “åbne” hvad tiden angår, og man betaler kun for den tid man bruger.

 ————————

Enkeltkonsultationer
Enkeltkonsultationer ved personligt fremmøde eller online koster kr. 1.500,- pr. session og én session er 50 minutter. Der ydes rabat på efterfølgende sessioner samme dag som tilbydes til kr. 1.200,- pr. session. Det anbefales altid at booke en dobbeltsession (2 x 50 min = 1 t 40 min), da én session som oftest ikke er nok til at få det fulde udbytte i forhold til investeringen.

Opstår der et ønske om at fortsætte arbejdet ud over de 2 sessioner, vil dette som oftest kunne arrangeres, og man betaler naturligvis kun for den tid, der bliver brugt.

Er du i tvivl om hvor meget vejledning du har brug for og hvor meget du kan investere så kontakt mig og lad os sammen prøve at finde et arrangement, der passer til dine behov og din økonomi.