Par/Gruppe

Intensive, kortvarige behandlingsforløb.

Par i krise – eller andre mennesker med interesse i et intensivt, kortvarigt terapiforløb – inviteres til at rive 2-3 dage ud af kalenderen og komme til Als. Vi sørger for indkvartering i nærheden af centeret, og der kan så arrangeres intensive konsultationer dagligt, hvor vi ikke skeler til klokken.

Vi tager simpelthen den tid der skal til. Denne fremgangsmåde fører ofte til gennembrud hurtigt, hvilket åbner op for nye perspektiver på problemerne, og på hvordan de kan løses i det daglige. Opfølgning af arbejdet med henblik på en fortsat stabilisering og uddybelse af resultaterne kan derefter på en nem og praktisk måde arrangeres gennem vort særlige tilbud om telefonkonsultation.

Jeg hørte min kone sige ting, jeg aldrig har hørt hende sige før. Jeg så sider af hende og så en glød og varme i hendes ansigt, som det er meget lang tid siden, jeg har set. I løbet af de tre dage kom jeg til at se på min kone på en hel anden måde, end jeg havde gjort i meget lang tid. Nu havde jeg igen lyst til at passe på hende og være tæt på hende.

Klik her for at læse hele vidnesbyrdet fra deltager i parterapi…

De rolige omgivelser tilbyder ideelle muligheder for at kombinere det personlige arbejde med rekreation og motion – ren helse for krop og sjæl.

Klik her for at læse mere om intensive par-terapeutiske ophold på Als!