PRISER

Priser
Ved intensive forløb betragtes en arbejdsdag som en helhed. Prisen fastsættes derfor som en dagtakst: p.t. kr. 8.000,- pr. dag på almindelige hverdage.

Dagsprisen inkluderer psykologiske samtaler og terapeutisk arbejde formiddag og eftermiddag, samt indlogering (se nedenfor).

Som en særlig service til mine klienter har jeg besluttet også at stille mig til rådighed for arbejde i weekenderne, men beregner et ekstra tillæg for lørdage og søndage på kr. 1.000,- pr. dag.

Forløbet
De fleste booker et forløb på tre dage, som er en meget effektiv tidsramme. Afslutter man på tredjedagen efter morgensessionerne reduceres dagtaksten for den sidste dag med kr. 3000,- .

Arbejdet foregår som hovedregel mellem kl. 11 og kl. 18 hver dag, med en frokostpause på 3 timer. Men andet kan aftales efter ønske og behov.

Det er ikke sådan, at jo flere timer man er i sessions des mere får man ud af det. Pauserne er vigtige – der sker mindst lige så meget i pauserne som i sessionerne. Der holdes derfor mange små og een lang pause hver dag, der giver tid til at reflektere og fordøje arbejdet, der som oftest rummer mange aha-oplevelser og nye indsigter.

Et forløb kan som regel med kort varsel udvides med flere sessioner – eller dage – skulle man få lyst til det undervejs, hvilket ikke er ualmindeligt.

Alternative muligheder
Alternativt kan man sprede arbejdet ud over flere dage, så der bliver mere tid til reflektion og rekreation, hvis man har tid og lyst til det.
Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig så ring til undertegnede og lad os sammen planlægge et program der passer til dig og dine behov.

Indlogering
Dagsprisen inkluderer indlogering i egen private fuldt møblerede lejlighed med køkken, badeværelse, soveværelser, opholdsstue med brændeovn og adgang til egen lille have og terrasse. Sengelinned, håndklæder, viskestykker og brænde (som man selv kløver i brændeskuret) følger med.

Man er velkommen til at ankomme og blive indlogeret aftenen inden den første arbejdsdag, så man kan være frisk til at påbegynde arbejdet næste dag. Og man er også altid velkommen til at blive en ekstra overnatning efter den sidste dag, hvis ønsket, uden at betale ekstra.

Man sørger selv for indkøb af madvarer og tilberedning af mad. Der er er 10 km til nærmeste dagligvarebutik. Er man kommet med det offentlige kan man låne en bil hos os ( 3 kr. pr km), eller en cykel (gratis).

Der er i øvrigt også gode muligheder for at tage ud og spise på hyggelige kroer og restauranter i området.

Opfølgning
En kort snak nogen tid efter det intensive forløb er ofte særdeles konstruktivt og effektivt. Det uddyber forståelsen af den proces man er igang med og cementerer og stabiliserer resultaterne i det daglige.

Opfølgning kan så vidt muligt aftales med kort varsel og det er mest praktisk at gøre dette via telefon eller video konference on-line. Disse sessioner er “åbne” hvad tid angår, og man betaler kun for den tid man bruger.

————————

Enkeltkonsultationer
Enkeltkonsultationer ved personligt fremmøde eller on-line koster kr. 1.500,- pr. session og een session er 50 minutter. Det anbefales altid at booke en dobbelt session (2 x 50 min = 1 t 40 min), da det giver det største udbytte i forhold til investeringen.

Opstår der et ønske om at fortsætte arbejdet ud over de 2 sessioner vil dette som oftest kunne lade sig gøre og man betaler naturligvis kun for den tid der bliver brugt.

Er du i tvivl om hvor meget vejledning du har brug for, og hvor meget du kan investere, så kontakt mig og lad os sammen prøve at finde et arrangement, der passer til dine behov og din økonomi.